DSC_1982-1.jpg

Susanna Davidsson

Mentala Motiv drivs av Susanna Davidsson som är beteendevetare, mental tränare, certifierad coach samt författare av självutvecklingsutbildningen Tänk dig fri. Susanna har många års erfarenhet av att coacha och utbilda människor, och brinner för att hjälpa personer att ta fram sin dolda potential så att de kan prestera och må långt mycket bättre än de trodde var möjligt.

Susanna har hela sitt liv varit fascinerad av människors beteende och känsloliv. För att lära sig mer om detta läste hon Socialpsykologi i Lund och tog där en kandidatexamen som beteendevetare. Hennes lösningsfokus och starka vilja till att uppnå faktisk förändring gjorde att hon därefter sökte sig vidare till olika coachutbildningar och när hon 2014 gick en årslång utbildning för Bob Proctor hittade hon äntligen den modell som erbjud både en förklaring till människans beteende och verktyg att förändra det som personen ville förändra.

Efter det har Susanna läst och fördjupat sig i många olika kurser och läror, särskilt för att bygga på sin kunskap om hur man bäst tar hand om sin kropp och sin själ. Många vintrar har spenderats på Bali där hon fördjupat sig i Österländsk filosofi och bland annat gått utbildningar i Mindfullness och även genomfört en månadslång ”Earth Pristess Training”.

2017 sammanfogade hon sina lärdomar om psykologi och beteendeförändring i boken Tänk dig fri.

Utöver intresset för människor har Susanna hela livet haft en mycket stark dragning till hästar och framförallt det djupa själsliga mötet som kan uppstå med dem. I Mental Ridning och senare i Mentala Möten kombinerar hon sina två passioner i livet, människoförståelse och hästar, för att bidra till växande och välmående för såväl två- som fyrbenta.